Uw financiële huishouding op orde

Administratiekantoor Eummelen in Heerlen focust zich op uw financiën

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Een fout in uw boekhouding en belastingaangifte is ook zo gemaakt. Dat ene foutje kan grote financiële gevolgen hebben. Om te voorkomen dat onterechte belastingaanslagen u achtervolgen, is het raadzaam om een specialist op financieel vlak in te schakelen.

Voor de startende en gevestigde ondernemers

Als (beginnend) ondernemer heeft u uw handen vol aan uw bedrijfsvoering. De financiële administratie schiet er dan nog wel eens bij in. Administratiekantoor Eummelen begrijpt dat. Toch is het op orde hebben van de administratie een cruciaal onderdeel van een gezonde onderneming. Het voeren van een foutloze administratie kost nou eenmaal tijd en vraagt om focus. Die focus hebben wij, want uw administratie is waar het bij ons om draait.

 

Startersbegeleiding
De beginnende ondernemer helpen we met het:

  • Opstellen van een ondernemingsplan

  • Opzetten van de administratie

  • Bijhouden van de administratie

Bestaande ondernemingen die de boekhouding al hebben ingericht, begeleiden we bij hun verdere groei. We geven advies en nemen eventueel de volgende zaken uit handen:

Denk bij belastingaangiften aan inkomsten-, loon-, omzet- en vennootschapsbelasting.

Meer informatie over Administratiekantoor Eummelen in Heerlen?

Neem contact op

Online boekhouding

Als u de boekhouding graag zelf bijhoudt bieden we u verschillende softwarepakketten aan, zoals Exact Online en E-Boekhouden. Het digitaal bijhouden van uw administratie vermindert niet alleen de papieren rompslomp. Het biedt ook de mogelijkheid om u op afstand te begeleiden. We kunnen online met u meekijken – uiteraard met uw toestemming – waardoor eventuele problemen snel geconstateerd en opgelost worden.

Meer informatie over online boekhoudpakket

Over Administratiekantoor Eummelen

Op 1 januari 2002 zag Administratiekantoor Eummelen het levenslicht. Oprichter Hans Eummelen voorziet – samen met de drie parttime medewerksters Kitty, Yvonne en Marlou – ondernemers, maar ook particulieren van vakkundig financieel advies. Door de kleinschaligheid van het kantoor is snelle en directe communicatie mogelijk.

 

Het administratiekantoor is lid van een Vakstudiegroep. Wekelijks komen we bij elkaar om de kennis binnen de branche up-to-date te houden.

Bezoek ons kantoor in Heerlen