Advies en ondersteuning bij uw financiële administratie

Wij begrijpen dat u als ondernemer behoefte heeft aan een objectief en betrouwbaar administratiekantoor waarmee u vrijblijvend kunt sparren over diverse financiële en administratieve vraagstukken. Daarom geven we u graag een second opinion op financieel gebied. We helpen u met het verhelderen van uw probleem en denken met u mee over de juiste aanpak hiervan.

Diensten van Administratiekantoor Eummelen

Naast financieel en fiscaal advies, helpen we u ook met:

Denk bij belastingaangiften aan inkomsten-, loon-, omzet- en vennootschapsbelasting.

Contact
Meer informatie over onze diensten of een afspraak maken bij ons op kantoor in Heerlen? Bel 045 - 404 06 81 of vul het contactformulier in.

Contact opnemen

Salarisadministratie

Als u de salarisadministratie aan ons uitbesteedt, verwerkt onze specialist op dit vlak de loonverwerking. U betaalt bij Administratiekantoor Eummelen een all-in prijs per loonstrook. Er zijn dus geen bijkomende kosten voor het doen van de aangifte loonheffing, de pensioenaangifte en voor het verzorgen van het jaarwerk. U heeft dus altijd een duidelijk beeld over de kosten.

Salarisadministratie uitbesteden

Boekhouding

Voor het verwerken van uw boekhouding werken wij volgens een vast uurtarief of op basis van een vaste maand- of kwartaalprijs. Afhankelijk van hoe u het papierwerk aanlevert, worden de kosten hiervan bepaald.

Boekhouding uitbesteden

Jaarrekening opstellen

Een gespecificeerde jaarrekening geeft u een helder overzicht van de geldstromen van uw bedrijf. U weet dan precies wat er binnenkomt en hoeveel geld er uitstroomt. Zo weet u precies of uw onderneming financieel gezond is. Administratiekantoor Eummelen stelt voor u graag een overzichtelijke jaarrekening op. We doen dit voor een vaste totaalprijs of we werken op basis van een uurtarief.

Jaarrekening laten opstellen

Fiscaal advies

De fiscale wetgeving in Nederland is zeer complex. Als zelfstandig ondernemer is het onbegonnen werk om alle wetten en regels te kennen en alle ontwikkelingen hiervan op de voet te volgen. U heeft tenslotte al uw handen vol aan het draaiend houden van uw onderneming. Wij zorgen ervoor dat uw belastingvragen zo snel en goed mogelijk worden opgelost. Voor de complexere zaken doen we een beroep op een vertrouwde fiscalist, waarmee wij samenwerken. Bovendien hebben we directe contactpersonen bij de Belastingdienst.

Advies aanvragen

Belastingaangiften

Naast ondernemers kunnen ook particulieren bij ons terecht voor de verzorging van hun belastingaangifte. Wij werken al meer dan 10 jaar samen met het verzekeringskantoor ASA-groep in Maastricht. Voor hun klanten verzorgen wij de aangiften inkomstenbelasting. Voor de ondernemer verzorgen wij ook aangiften vennootschapsbelasting, dividendbelasting en omzetbelasting.

Belastingaangiften uitbesteden